Ühine kokkamine

18.12 Toimus IBLASTE jõulupidu. Seekord otsustati, et kokkame ning toit sai imehea. Täpselt nagu ka me ehitusprojektid :)

Tegime endale ise kolmekäigulise jõuluprae professionaalse koka juhendamisel (https://voco.ee/):

  1. Eelroaks Bruschetta Assortii
  2. Pearoaks Jõulu pardifilee punase veini- ja jõhvikakastmetega
  3. Magustoiduks Crème brûlée
  4. Joogiks kuum Jõulukali vürtsidega

Tuleb tunnistada, et söök sai tõenäoliselt sama hea, kui Restoranis Hõlm. Pardifilee oli tõenäoliselt paremgi ;). Fotodel mõningad retseptid neile kes soovivad ise kokata.

Piduliku õhtusöögi ajal tunnustasime aasta tublimaid – “Aasta IBLANE 2024” erinevates kategooriates. Kuna meil on kõik tublid, siis jagasime präänikut kõigile. Eriti tublid on aga meie tellijad, koostööpartnerid ja ametnikud, kellega koostööd oleme teinud. Tublidus on nakkav. Kellega enam sellel aastal suhelda ei jõua, siis tehke endale pai meie poolt ;) Aitäh teile! Näeme varsti jälle!

Meeleolukaid jõule!

Suur eelnev kogemus

  • Teemakohaste inseneride või arhitektide kaasamiseks ja lisainfo ammutamiseks ehitusalal kliki siia!
  • Teemakohaste maastikuarhitektide kaasamiseks ja lisainfo ammutamiseks kliki siia või  siia!

Inseneritöö köögipool
Inseneeria telgitagune
03 Inseneribüroo Urmas Nugin OÜ
Inseneritöö köögipool
tööpakkumine arhitektile
köökide projekteerimine
restoranide projekteerimine
restorani ehitusprojekt
Parim inseneribüroo
köökide ehitusprojekt
parim projektbüroo

“Rahulikke pühi ning edukat tulevat aastat!”

Aasta insener 2024
Kes tahab retsepte ise katsetada, siis allolevalt lihtsad jõulusöögid 2024. Lisaküsimused kokanduse osas suunata Tiina Saarele.
ruschettad kitsejuustu- ja seeneseguga
Bruschettad tuunikalasalatiga
Bruschettad päikesekuivatatud tomati-, punase sibula- ja rosmariiniga
Bruschettad avokaado ja krevettidega (1)
Pardifilee
Punase veini- ja jõhvikaste
Crème brûlée
Jaga sotsiaalmeedias: